Projecten Over mij Contact

Pakdiebonus

pakdiebonus.nl
Voor dit project heb ik de bestaande website een make-over gegeven en een op maat gemaakt systeem ontwikkeld. Hierdoor is het voor de klant gemakkelijk om aanbiedingen bij te houden, meldingen te versturen en statistieken in te zien.

Hierin was het belangrijk om de stijl enigsinds intakt te houden. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwd gevoel voor de gebruiker.
Aanbiedingen pagina
Ik heb de oude website als uitgangspunt genomen en een verfrissend redesign gerealiseerd met een donker thema. Daarnaast heb ik op de aanbiedingen pagina afbeeldingen toegevoegd zodat de gebruikers een directe kijk hebben op het bijbehorende producten.

Ook heb ik categorie├źn toegevoegd om een gerichte zoektocht naar aanbiedingen mogelijk te maken.

Het resultaat is een vernieuwde website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.
Aanbieding pagina
Ook de aanbieding pagina heeft een make-over gekregen. Ook hier is een donker thema te vinden. De pagina straalt nu meer overzicht en gebruiksvriendelijkheid uit.

Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om omlaag te scrollen en andere aanbiedingen te bekijken die werken met dezelfde bonuskaart.
Systeem
Ik heb een op maat gemaakt back-end systeem toegevoegd waarin de beheerder aanbiedingen kan beheren, push notificaties kan versturen en statistieken kan inzien.

Dit stelt de beheerder in staat om effectiever en beslissingen te nemen op basis van verzamelde gegevens.
App
Ook heb ik een app gerealiseerd voor Android gebruikers.

Dit biedt de mogelijkheid om gebruikers een push-notificiatie te sturen.
Daarnaast dragen in-app advertenties bij aan extra inkomstenbronnen.
Bekijk deze andere projecten
Dilune
dilune.nl
Een webshop met handgemaakte babyproducten.
Lichtflits
lichtflits.com
Een blog en webshop over spiritualiteit.